Cum să-mi aleg o poliță asigurare corect?

Acest articol conține toate înformațiile ce trebuie să le cunoști despre o poliță de asigurare.

ASIGURARE

Acest articol conține toate înformațiile ce trebuie să le cunoști despre o poliță de asigurare, astfel încât să îți fie cât mai clar atât termenii cât și beneficiile unei asigurări cât mai pe înțelesul tău. Pentru a înțelege cât mai bine termenii din domeniul asigurărilor mai jos am explicat cât mai pe înțelesul fiecăruia ce însemnă fiecare termen din domeniul asigurărilor

Ce este un risc asigurat în polița de asigurare?

Risc asigurat în polița de asigurare este un eveniment ce se poate produce pe perioada de asigurare prevăzută în contractul încheiat între asigurat și societatea de asigurare. Ca exemplu de risc asigurat ar fi incendiul în cazul unei asigurări de locuință

Ce este un asigurat?

Asigurat este persoana sau entitatea care dorește să se protejeze de anumite riscuri și încheie un contract de asigurare cu o societate de asigurări în acest sens. Un asigurat poate fi atât o persoană fizică cât și una juridică.

Ce este o societate de asigurare?

Societatea de asigurare este o firmă autorizată de ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) care printr-un contract de asigurare încheiat cu asiguratul preia riscurile prevăzute în polița de asigurare și plătește pagubele rezultate ca urmare a producerii riscului asigurat și se mai numește și asigurator.

Ce este o asigurare?

O asigurare este un contract încheiat între societatea de asigurare și persoana care se dorește a fi asigurată. Prin contractul încheiat între asigurat și societatea de asigurare, cea din urmă își asumă plata în locul asiguratului, în orice moment se produc evenimentele asigurate stipulate in contractul de asigurare în perioada de timp menționată în contract, plata pagubelor materiale ca urmare a producerii riscului asigurat.

Ca exemplu, un asigurat dorește să asigure riscul asigurat incendiul pentru casa în care locuiește. Pentru aceasta contactează o societate de asigurare, cu care încheie o poliță de asigurare, prin care societatea de asigurare își asumă că dăcă în termenul prevăzut în contractul de asigurare are loc un incendiu în locuința asigurată va suporta pagubele materiale în locul asiguratului.

Practic, o asigurare este o protecție pentru un risc asigurat sau mai multe pentru o persoană fizică sau juridică care încheie un contract de asigurare cu o societate de asigurări.

Care sunt factorii de care trebuie să ții cont atunci când închei o asigurare?

Există mai multe sfaturi pe care ar trebui să le iei în calcul în momentul în care cumperi o poliță de asigurare. Aceste sfaturi îți vor fi foarte utile întrucât sunt concluziile din punct de vedere al unui broker de asigurare, iar brokerul are o părere foarte realistă întrucât lucrează cu toate societățile de asigurare și intermediază polițe de asigurare cu toate societățile de asigurări, iar beneficiile acestui fapt este sinceritatea și pătura largă a societăților de asigurări pe care ți-o poate oferta pentru tipul de asigurare dorit. Astfel îți vom enumera sfaturile de care să ții cont:

  • adresează-te unui broker de asigurare deoarece vei avea prețuri de la toate societățile de asigurari fiind scutit să mergi la fiecare asigurator să ceri oferte și vei fi ajutat să alegi cea mai bună variantă de asigurare și cea mai bună societate de asigurări, întrucât un broker de asigurari este imparțial și realist în privința alegerilor tale întrucât pentru el nu contează ce societate de asigurări alegi
  • cumpără asigurările după criteriul raport preț calitate pentru asigurările dorite și alege de fiecare dată cea mai ieftină asigurare a primei societății de asigurare serioase care să nu îți dea bătăi de cap în cazul unei daune, chiar dacă de asigurarea respectivă beneficiază o altă persoană în afara ta, cum este cazul polițelor de asigurare RCA

Cum și unde pot încheia o asigurare?

Soluția oferită este aceea de a rămâne clientul nostru pentru că este foarte eficient și înțelept să îți închei polițele de asigurari prin intermediul nostru. Suntem brokeri de asigurari și vom ști exact ce poliță de asigurăre ți se potivește astfel încât să existe un raport preț / calitate indiferent de polița de asigurare de care ai nevoie. Ai nevoie de o poliță de asigurare? Ne poți contacta la 0728987803 sau intră pe link și o poți emite online din confortul casei tale, de la serviciu sau pur li simplu de unde te afli acum.

Calculator RCA ieftin online

Calculator online asigurare medicală de călătorie în străinătate

Vrei să afli mai multe detalii despre asigurări? Apasă pe link și vei afla tot ceea ce trebuie să cunoști in domeniul asigurărilor!

Despre autorul postării