Distribuie cu:


actualitatea timisoaraActualitatea Timișoara

Actualitatea Timișoara este portalul timișoreanului, pentru informare, cu și despre evenimentele care urmează sa se deruleze, se derulează, sau care s-au derulat în orașul Timișoara.

Portalul nostru nu face politică!

Actualitatea Timișoara este un portal care nu face politica! Dacă există proiecte dezvoltate de anumiți oameni politici care sunt benefice orașului Timișoara le vei găsi postate aici fără a încerca să facă reclama cuiva.

Evidențiem lucrurile bune pentru Timișoara

Actualitatea Timișoara și-a propus să scrie despre lucrurile frumoase ale orașului. Vom scoate în evidenta evenimente, spectacole, sporturi, rezultate școlare, afaceri de succes, legislație, informări care te privesc direct, dacă ești timișorean.

Poți sa ne ajuți cu idei!

Atunci când există o echipă de oameni care pot sa contribuie la actualizarea unui portal despre timișoreni, echipa Actualitatea Timișoara este deschisa la idei noi de postări.

De aceea te invitam sa ne trimiți o idee sau chiar o știre de interes public pentru timișoreni, luând legătura cu noi prin orice forma pe care o alegi, sau pur și simplu completând formularul de contact pe care îl poți accesa în secțiunea Contact.

Distribuie cu: